RI&E

Wat betekent RI&E?

RI&E staat voor Risico-Inventarisatie en -Evaluatie. Dit document vormt voor ieder bedrijf de basis van de arbeidsomstandigheden. Voor ieder bedrijf, want elke werkgever is verplicht om het op te stellen. Schakel een arbodeskundige in om jouw RI&E te verzorgen.

Waarom is een RI&E nodig?

Het doel van de RI&E is het voorkomen of beperken van gezondheidsklachten en ongevallen. Iedere werkgever wil kort gezegd zo min mogelijk ziekteverzuim en zoveel mogelijk productiviteit van de werknemers. Bovendien bevordert een goede inventarisatie van de risico’s ook het werkplezier!

Kan AvPS mijn Risico Inventarisatie & Evaluatie maken?

Ja, AvPS kan jouw Risico Inventarisatie & Evaluatie opstellen. Wij brengen eerst de arbeidsrisico’s binnen het bedrijf in kaart. Vervolgens maken we een Plan van Aanpak (PvA) voor het beheersen van die risico’s.
Het door ons laten opstellen van je RI&E heeft een aantal interessante voordelen. Zo is AvPS altijd op de hoogte van de nieuwste regelingen en ontwikkelingen. Daarnaast ben je bij ons aan het juiste adres voor een correcte inventarisatie en evaluatie die voldoet aan de wet- en regelgeving. Wij helpen je bovendien om de inventarisatie en evaluatie ook in de toekomst actueel te houden. Tenslotte staan wij voor laagdrempelige dienstverlening voor een optimaal proces. Zodat jij je volledig kunt blijven focussen op je onderneming.

AvPS verzorgt het allemaal

  • Gedegen inventarisatie
  • Professioneel Plan van Aanpak
  • Follow up

Vraag een offerte aan voor het door AvPS laten opstellen van jouw Risico Inventarisatie & Evaluatie!

Jan Jan

Een offerte ontvangen?

Vraag hieronder gelijk een offerte aan voor het uitbesteden van de loonadministratie.

  • Velden met een * zijn verplicht.