Salarisadministratie voor administratiekantoren

Salarisadministratie voor administratiekantoren

Administratiekantoren zijn de voornaamste klanten van AvPS. Wij zijn gespecialiseerd in de salarisadministratie voor administratiekantoren. De salarisadministratie laten verzorgen door een externe partij als ons biedt vele voordelen.

Voordelen salarisadministratie uitbesteden

Het belangrijkste voordeel voor u is dat wij indien gewenst volledig anoniem voor u kunnen werken. Dit houdt in volledig onder uw eigen label, in uw huisstijl, telefoonaanname door ons onder uw bedrijfsnaam, een mailadres met uw bedrijfsnaam. Ons online loonprogramma en de speciale portal voor u en uw medewerkers is volledig onder uw huisstijl. Zo zien uw medewerkers niet dat de loonadministratie door ons verzorgd wordt. Vragen worden snel beantwoord en eventuele problemen worden spoedig opgelost. Uw werknemers zullen totale vertrouwen hebben in de loonadministratie.

Uiteraard zijn er nog een aantal voordelen bij het uitbesteden van uw loonadministratie.

  • Accurate informatie
  • Digitale dossiervorming
  • Up to date informatievoorziening
  • Snelheid

Wanneer u uw salarisadministratie uitbesteed via ons dan kunt u er verzekerd van zijn dat uw medewerkers juiste informatie ontvangen. Onze medewerkers zijn in bezit van PDL en volgen jaarlijks diverse cursussen zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste wet- en regelgeving in de salariswereld.

Het zelf verzorgen van de salarisadministratie brengt voor een werkgever diverse zorgen met zich mee. Houd ik me wel aan de wet- en regelgeving, wat moet ik doen bij een zieke medewerker, hoe maak ik loonjournaalposten en nog veel meer! Waarom zou u dit zelf willen uitzoeken?

AvPS werkt met een online programma zodat uw medewerkers altijd toegang hebben tot hun digitale dossier. Tevens heeft u zelf toegang tot dit systeem zodat u hier gegevens uit kunt halen of direct kunt inlezen in uw administratiesysteem.

Werknemers kunnen maandelijks hun loonstroken, jaaropgaves etc. inzien.

U als werkgever kunt diverse informatie inzien, zoals loonstroken, loonbatches, loonjournaalposten, loonbelastingaangiftes etc. Daarnaast heeft u op dit platform de mogelijkheid om hun personeelsdossier volledig digitaal te maken via een vast format en u krijgt meldingen krijgen als iets niet compleet is. Zo heeft u de dossiers altijd op orde en het is gebleken dat dit voor de werkgevers een behoorlijke meerwaarde is.

Het programma waar wij mee werken wordt mede door onze input continu doorontwikkeld zodat er nog meer mogelijkheden en voordelen ontstaan.

 

Jan Jan

Een offerte ontvangen?

Vraag hieronder gelijk een offerte aan voor het uitbesteden van de loonadministratie.

  • Velden met een * zijn verplicht.