Kies voor loonsucces

Van loonstress naar loonsucces

Salarisadministratie kan soepeler, vlotter en moderner via Loonsucces. Professionaliseer en moderniseer je administratieve dienstverlening. Dat voorkomt dat je onnodig veel tijd en inspanning kwijt bent.

Wanneer de loonadministratie niet 100% vloeiend loopt, kan het onbedoeld afleiden van je core business. Maar loonadministratie hoeft helemaal geen gedoe te zijn. Reken af met loonstress.

Steek over naar AvPS

Hoe pak je op dit moment de loonadministratie aan? Regel het gelijk goed; ‘steek over’ naar Loonsucces van AvPS. Geef de salarisadministratie anoniem uit handen aan onze specialisten. AvPS werkt vlotter.

Ultramoderne salarissoftware

Wij werken met ultramoderne salarissoftware. In deze verfrissende programma’s bieden we je alles voor een vloeiende salarisadministratie. Maak het jezelf makkelijk. AvPS werkt vlotter, steek over!

Salarissoftwarepakket

  • Het salarissoftwarepakket waar wij mee werken wordt ingericht in jullie huisstijl. Dit pakket is online en ieder administrateur kan hier alle gegevens uithalen of inlezen in het eigen administratiepakket.

Werknemersdossier

  • Hierop kunnen de werknemers inloggen en hun loonstroken en jaaropgaven inzien.

Werkgeversdossier

  • Je klanten en jijzelf kunnen in het dossier inloggen en alle gegevens inzien, zoals loonstroken, loonbatches, loonjournaalposten, loonbelastingaangiftes etc. Daarnaast hebben de werkgevers op het platform de mogelijkheid om hun personeelsdossier volledig digitaal te maken via een vast format. Ze krijgen meldingen als iets niet compleet is.


Zo hebben je klanten de dossiers altijd op orde. Het is gebleken dat dit voor werkgevers een behoorlijke meerwaarde vormt. AvPS heeft zich bewezen. Gerenommeerde administratie- en accountantskantoren door heel Nederland maken reeds gebruik van onze programma’s.

Salarisadministratie een stoffig imago? Met Loonsucces ben je compleet up to date. Dankzij onze innovatieve en unieke salarissoftware krijgt je kantoor een flitsende uitstraling. Bovendien kunnen we je kantoor in alles voorzien. Zo is er in je portaal een actualiteitenrubriek mogelijk met actuele documentatie, kennis en nieuws over salarisadministratie. Op basis hiervan kun je weer advies uitbrengen naar uw klanten of documenten ter beschikking stellen, waar je eventueel (dat is aan jou) een prijs voor kunt berekenen.

Nooit meer loonstress

AvPS biedt als Administratiekantoor voor Personeels- en Salarisadministratie van Nederland een ontzorgende oplossing voor salarisadministratie. Een ideale combinatie met je kantoor.

Alle werkzaamheden voeren we anoniem voor je uit. Deze werkzaamheden lopen te allen tijde door, ook tijdens ziektes en vakanties. Nooit meer loonstress. Wij zijn jouw salarisadministrateur, 24/7.

Voordelen voor je kantoor:
• Je salarisadministratie altijd goed voor elkaar
• Korte lijnen, kennis steeds op niveau
• Overzichtelijke, 24/7 online programma’s
• Volledig anoniem, alleen je huisstijl wordt getoond
• Profiteer van een professionele, moderne uitstraling

All-intarief

Voor onze werkzaamheden hanteren we een kleine vergoeding per loonstrook. We sturen een gespecificeerde nota per klant met hoeveel loonstroken wij verwerkt hebben.

Je kunt dit doorfactureren aan de klant, met een eventuele opslag voor je werk. Zo heb je alles uitstekend voor elkaar en ben je goed bezig qua digitalisering en uitstraling. Er zijn geen opstartkosten.

Bij minder dan 50 loonstroken per maand onder eigen label betaal je een schappelijk bedrag per maand voor het gebruik van de programma’s. Vanaf 50 loonstroken en meer vervallen de programmakosten.

Offerte aanvragen of contact opnemen

Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op voor een vakkundig advies over onze complete dienstverlening.

Jan Jan

Een offerte ontvangen?

Vraag hieronder gelijk een offerte aan voor het uitbesteden van de loonadministratie.

  • Velden met een * zijn verplicht.