AvPS werkt vlotter

AvPS werkt vlotter

Salarisadministratiekantoor AvPS werkt vlotter. Dankzij onze kennis en software verzorgen we de loonadministratie snel en soepel. Daardoor ben je ook al snel goedkoper uit. 

Accountantskantoren en administratiekantoren blijken vaak onnodig log (lomp/traag) te zijn in salarisadministratie. Dit kan liggen aan de interne organisatie(structuur) met vast personeel. Dat leidt bijvoorbeeld tot rechtlijnig denken.

Organisaties zien de loonadministratie als een noodzakelijk kwaad. Het personeel dat het (erbij) doet, houdt zich vast aan hoe het altijd wordt gedaan. Daarom dreigt starheid bij vast personeel.

 

Veiligheid en zekerheid dankzij versnelling loonadministratie

Salarisadministratiekantoor AvPS werkt vlotter, onafhankelijk van de geplaveide paden. Dat rigide vasthouden aan dezelfde route gaat ten koste van versnelling en innovatie. Wij ontdekken, nemen en maken nieuwe routes.

Dit doen we door middel van voortdurende kennisverhoging (deelname cursussen, opleidingen en congressen). Maar evengoed door continue innovatie in salarisadministratiesoftware.

Om die reden schakelen we in de hoogste versnelling rond arbeidsrecht en cao’s. Die zaken veranderen regelmatig. En daar zit precies het nut en de noodzaak van een fris en flexibel salarisadministratiekantoor:

AvPS helpt bovendien bij reorganisaties, want daar kun je wel wat kennis en ervaring bij gebruiken.

AvPS werkt vlotter: voordelen uitbesteden salarisadministratie

De salarisadministratie is de absolute core business, de kernactiviteit, van AvPS. Als hét Administratiekantoor voor Personeels- en Salarisadministratie helpen wij accountantskantoren en administratiekantoren. Zo veranderen we loonstress in loonsucces.

Accountantskantoren en administratiekantoren zijn voordeliger uit met het uitbesteden van de salarisadministratie. De kantoren die loonadministratie (erbij) doen, vergissen zich soms in de complexiteit.

De wijzigingen in arbeidsrecht en cao’s vragen verdieping van personeelsleden. Ook kan ziekte, zwangerschapsverlof of uitval de continuïteit bedreigen. Daarnaast is de innovatiedrang minder aanwezig. AvPS vormt een voordelige oplossing:

  • We zorgen allereerst dat je salarisadministratie piekfijn in orde is.
  • Verder faciliteren we in een modern salarissoftwarepakket
  • We bieden digitale werknemersdossiers, evenals werkgeversdossiers
  • Alles kan volledig anoniem ingericht worden (los van AvPS), met jullie logo
  • Je ontvangt 24/7 toegang tot de overzichtelijke, online programma’s
  • Als kantoor kom je professioneel en modern over naar je klanten

Neem niet langer onnodig de standaardpaadjes die tijd en energie kosten. Ga voor de professionele shortcut van AvPS. Met opgeleid en vriendelijk personeel dat de boel voor je regelt. Een heleboel. Want AvPS werkt vlotter.

Jan Jan

Een offerte ontvangen?

Vraag hieronder gelijk een offerte aan voor het uitbesteden van de loonadministratie.

  • Velden met een * zijn verplicht.