Administratie lonen Assen
Ons werkgebied - 10149_150 - AvPS werkt vlotter - 2000px

Administratie lonen Assen

Ons Administratiekantoor voor Personeels- en Salarisadministratie biedt accountantskantoren en administratiekantoren onder andere de dienst ‘Administratie lonen Assen‘. Oftewel, de realisatie van de juiste loonstroken namens de kantoren voor de medewerkers van hun klanten uit Assen.

Dankzij die anonieme werkwijze vanuit AvPS kunnen kantoren zelf loonadministratie aanbieden voor hun klanten. Die klanten besteden de loonadministratie uit aan de kantoren, indirect en anoniem via AvPS.

Loonadministratie

De loonadministratie omvat onder meer salarissen, declaraties en overige vergoedingen of inhoudingen, die tot (correcte!) loonstroken moeten leiden. Door middel van digitalisering en salarissoftware wordt dit alles inzichtelijker voor kantoren.

Administratie lonen Assen uitbesteden: voordelen voor iedereen

  • Medewerkers van klanten krijgen een eigen online werknemersdossier. Daardoor hebben ze gelijk toegang tot hun loonstroken, jaaropgaven en alle loongerelateerde zaken. Dat werkt prettig.
  • Klanten zelf ontvangen toegang tot een eigen online werkgeversdossier. Zo zien ze een mooi overzicht van loonbatches, -stroken en -belastingaangiftes, evenals -journaalposten en dergelijke.
  • Kantoren breiden hun administratieve dienstverlening aan klanten uit met loonadministratie. Via AvPS gaan ze voor volledige digitalisering en professionalisering. AvPS werkt immers vlotter.

AvPS rekent een aantrekkelijk all-intarief, een bedrag per loonstrook. Als kantoor factureer je dit door, met een opslag voor jezelf. Zo kun je gemakkelijk starten met salarisadministratie op hoog niveau.

Administratie lonen Assen: AvPS is het juiste adres.

Waarom loonadministratie uitbesteden

Maar waarom zou je de loonadministratie uitbesteden?

  • Allereerst omdat zo’n salarisadministratie eigenlijk een behoorlijke ‘sport’ is. De complexe wet- en regelgeving vergt flink wat kennis van de salarisadministrateurs.
  • Daarnaast verandert die toch al ingewikkelde wet- en regelgeving ook nog eens voortdurend. En naast fiscale of sociale wetgeving komen de cao’s nog om de loonhoek kijken. Kortom, het vraagt en vereist flink wat verdieping.
  • Wanneer je er te makkelijk over denkt, maak je mogelijk (onbedoeld) fouten. Daarmee riskeer je boetes of benut je niet alle kansen. Verder kost het natuurlijk tijd, tijd die ondernemers en kantoren liever aan andere dingen besteden.

Al met al is salarisadministratie ingewikkelder dan het lijkt. Vandaar dat gespecialiseerde loonadministrateurs je op weg helpen. Steek over naar AvPS en laat ons anoniem de salarisadministratie doen. Voor jou én voor je klanten.

Administratie lonen Assen: AvPS is het juiste adres.

Administratie lonen Assen -10149_197 - AvPS werkt vlotter - 2000px

Jan Jan

Een offerte ontvangen?

Vraag hieronder gelijk een offerte aan voor het uitbesteden van de loonadministratie.

  • Velden met een * zijn verplicht.