Werken als salarisspecialist bij AvPS

Werken als salarisspecialist

Werken als salarisspecialist in een bedrijf waar je werk gewaardeerd wordt? AvPS verwelkomt je met plezier in het team van salarisspecialisten en -administrateurs! 

AvPS (Administratiekantoor voor Personeels- en Salarisadministratie) hecht waarde aan laagdrempelige dienstverlening voor accountantskantoren en administratiekantoren. Werken als salarisspecialist houdt in dat je de salarisadministratie verzorgt voor verschillende klanten. Ook let je op de aanvullende zaken als pensioenen, ziekmeldingen en dergelijke.

Werken als salarisspecialist: veelvoorkomende taken

Als salarisspecialist is het takenpakket vrij helder, je beheert en onderhoudt de salarisadministratie van klanten.

Veelvoorkomende taken zijn salarisstroken uitdraaien, het verwerken van mutaties en het verzorgen van pensioen- en loonaangiften. Verder hou je rekening met diverse regelingen/ontwikkelingen en ben je hét aanspreekpunt voor klanten voor hun salarisadministratie.

Daarnaast kan het werken als salarisspecialist ook gaan om teamwerk: je ondersteunt collega-salarisadministrateurs bijvoorbeeld bij het uitwerken van complexere salarisadministraties, het toepassen van de juiste wet- en regelgeving én het verbeteren en optimaliseren van het (digitale) proces van de salarisadministratie. Zo kan de ondernemer doen wat een ondernemer het liefste doet: ondernemen.

Wat is belangrijk voor de functie salarisadministrateur?

Relevante werkervaring is vrijwel altijd van belang, bij voorkeur 3 jaar of meer. Het helpt als je in het bezit bent van het PDL (Praktijkdiploma Loonadministratie) of een vergelijkbaar diploma.

Uiteraard beheers je de Nederlandse taal en heb je kennis van (en ervaring met) Nederlandse arbeidswetgeving en fiscale wetten. Een MBO-opleiding niveau 4 is een minimale voorwaarde. Tot slot is het een pre als je ervaring hebt met Loon Salarissoftware.

Steek over naar AvPS

Kantoren steken over naar AvPS met hun salarisadministratie. Nu is het jouw tijd om als specialist over te steken. Maak die transfer van je huidige club naar onze club. Je ontvangt een fijn salaris en je komt terecht in een team dat voor elkaar werkt.

Je kunt echt iets betekenen, maak het verschil en zie hoe jouw inspanningen tot groei leiden. Groei zelf als adviseur, specialist en mens. Je krijgt de unieke kans om een erkend salarisadministratiekantoor nog professioneler op te tuigen.

Wat als werkervaring ontbreekt?

Werkervaring is vaak een belemmering voor starters op de arbeidsmarkt, die natuurlijk graag willen werken. Bij een overtuigende motivatie kunnen we eventueel kijken naar werkervaringsplekken, zodat je op termijn kunt groeien in je gewenste functie.

Bas Bert

Snel contact opnemen?

Vul hieronder het contactformulier in en geef je vraag of opmerking aan ons door.

  • Velden met een * zijn verplicht.