HR- en salarisspecialist

HR- en salarisspecialist? Hét Administratiekantoor voor Personeels- en Salarisadministratie verwelkomt graag een serieuze versterking in HR en salarisadministratie. 

AvPS zoekt iemand met kennis van human resource-strategie en het verbeteren van procedures. Het gaat dan bijvoorbeeld om procedures met betrekking tot salaris; bonussen; verlof, ziekte en ontslag. Als verantwoordelijke HR- en salarisspecialist ben je initiatiefrijk en lever je ideeën voor slimme, zorgvuldige automatisering.

Daarnaast fungeer je als het aanspreekpunt voor de moeilijkere vraagstukken rond HR- en salarisadministratie. Je inspireert de salarisadministrateurs van AvPS tot verdere ontwikkeling.

Jouw strategische rol als HR- en salarisspecialist

Als HR- en salarisspecialist weet je alles van ontwikkeling, doorstroming en werving van de juiste medewerkers. Ook beschik je over veel kennis van arbeidsconflicten, verzuim en wet- en regelgeving. Maar wij geloven dat je iets meer zoekt.

 • Daarom zien we een strategische rol voor je. Je maximaliseert de prestaties en competenties binnen het salarisadministratiekantoor AvPS.
 • Je analyseert AvPS, ons klantenbestand en onze dienstverlening. Aan de hand van je analyses voer je geleidelijk verbeteringen door.
 • Je formuleert doelstellingen voor AvPS gerelateerd aan optimalisering en automatisering. Pak hier je eigen strategische rol en zet de lijnen uit.
 • Verder kunnen de klanten van AvPS (vooral accountantskantoren en administratiekantoren) een beroep doen op je specifieke kennis.
 • Je ziet het als een uitdaging om het Administratiekantoor voor Personeels- en Salarisadministratie van Nederland structureel te ontwikkelen.

Dit zijn je terreinen

Van de salarisadministratie in de basis tot verandermanagement en reorganisatie. Je bedient een breed palet aan vraagstukken rondom HR- en salarisadministratie. Denk aan onder andere detachering, assessments en outplacement, evenals transitievergoeding en verzuimbeperking.

Mogelijk spreken specifieke onderwerpen je meer aan dan andere. Neem dan evengoed contact met ons op, aangezien er veel ruimte is voor jouw inbreng:

Eigen vrijheid en verantwoordelijkheid

Binnen je functie krijg je veel eigen vrijheid en verantwoordelijkheid. Die twee termen zien we immers niet als tegenstellingen, maar als aanvullingen op elkaar. Als HR- en salarisspecialist heb je een bepaalde visie op je werk en vul je jouw werk naar wens in. Wij laten je daarin zoveel mogelijk vrij en stimuleren je het beste uit jezelf én AvPS te halen.

Die vrije rol gaat gepaard met de eigen verantwoordelijkheid en de motivatie. Om elke dag stappen of stapjes te willen maken. Dat zal niet altijd gaan, maar we doen er wel onze uiterste best voor. Want als het Administratiekantoor voor Personeels- en Salarisadministratie van Nederland wensen we voorop te lopen.

Niet voor niets zeggen we tegen accountantskantoren en administratiekantoren: AvPS werkt vlotter, steek over naar AvPS.

Jouw ervaring als HR- en salarisspecialist

Vanzelfsprekend ben je bedreven in HR- en salarisadministratie en ben je gewend om initiatief te nemen. Je bent reeds bekend met loonadministratiesoftware en automatisering. Je eet Nmbrs® als ontbijt, bij wijze van.

Feitelijk ben je ‘vormgever’, je geeft vorm aan instroom- en uitstroombeleid. De persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers neemt toe dankzij jouw inspanningen en trainingen.

Een strategische rol past je goed. Je hebt er zin in om straks namens AvPS aan te schuiven bij de directietafel. Als HR- en salarisspecialist deel je je initiatieven en ideeën om AvPS verder te verbeteren.

Jouw werkzaamheden tikken andere levels aan dan die van de salarisadministrateur. Je bent onze adviseur. En die van onze klanten, wanneer ze jouw kennis nodig hebben. Je hebt ervaring met schakelen tussen interne en externe arbeidsprocessen.

Belangrijk voor deze functie

 • 20 tot 40 uur, aantal uren in overleg
 • Meerdere jaren ervaring als salarisadministrateur
 • Minimaal hbo werk- en denkniveau
 • PDL-diploma op zak
 • In het bezit van een HRM-diploma
 • Ervaring met Nmbrs®, Loon en eventueel andere salarisprogramma’s
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, ook schriftelijk
 • Je durft zelf de regie te pakken, vragen te stellen en in te grijpen

Steek over naar AvPS

Kantoren steken over naar AvPS met hun salarisadministratie. Nu is het jouw tijd om als specialist over te steken. Maak die transfer van je huidige club naar onze club. Je ontvangt een fijn salaris en je komt terecht in een team dat voor elkaar werkt.

Je kunt echt iets betekenen, maak het verschil en zie hoe jouw inspanningen tot groei leiden. Groei zelf als adviseur, specialist en mens. Je krijgt de unieke kans om een erkend salarisadministratiekantoor nog professioneler op te tuigen.

Samen werken we aan AvPS, samen werken we aan loonsucces.

 

Bas Bert

Snel contact opnemen?

Vul hieronder het contactformulier in en geef je vraag of opmerking aan ons door.

 • Velden met een * zijn verplicht.
 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.