Loonadministratie Leek

Loonadministratie Leek

Loonadministratie Leek: AvPS heeft een fysiek salarisadministratiekantoor in Tolbert/Leek (Groningen), op enkele minuutjes van de A7. Hier bedienen we klanten uit heel Nederland (ook op afstand) met de correcte verwerking van de lonen en loonstroken. Daardoor hebben aangesloten accountantskantoren het goed voor elkaar. 

Voornamelijk gericht op administratiekantoren en accountants

Dankzij AvPS ervaren dergelijke kantoren niet langer loonstress. In plaats daarvan bezorgen we ze loonsucces. Daarom zeggen we: steek over naar AvPS. Dan heb ook jij de loonadministratie op orde. Dit geheel onder je eigen label. Om die reden kun je een dienst als loonadministratie evengoed zelf aan klanten aanbieden. Je maakt dan anoniem gebruik van onze moderne salarissoftware.

Vervolgens reken je daar zelf een bedrag voor richting je klanten. Op die manier is het toch mogelijk om klanten in elk administratief opzicht goed te helpen. Zelfs wanneer loonadministratie eigenlijk niet je core business is. AvPS neemt het allemaal voor je uit handen en zorgt dat dit vlot verloopt: AvPS werkt vlotter.

Loonadministratie Leek: volledig programma

Vanuit Loonadministratie Leek biedt AvPS een volledig programma voor moderne salarisadministratie. Denk dan aan een programma waarbij medewerkers inloggen om hun loonstroken en jaaropgaven te zien. Daarnaast loggen je klanten in voor loonstroken, loonjournaalposten en loonbelastingaangiftes. Werkgevers maken personeelsdossiers geheel digitaal op via een vast format.

Verder krijgen werkgevers meldingen wanneer personeelsdossiers nog niet volledig zijn. Werkgevers waarderen dit, aangezien de dossiers zo altijd op orde komen. Hoogwaardige accountants- en administratiekantoren kiezen voor loonsucces van AvPS. Vanwege de volledigheid én vanwege de moderne, frisse uitstraling. Onze specialisten staan klaar om je te ondersteunen, steek over.

24/7 inzicht loonadministratie, helder overzicht

Wat kantoren en werkgevers wensen? Inzicht en overzicht. Geen omleidingen of lastige routes, de kortste weg graag. Wij gaan voor in de creatie van olifantenpaadjes, de paadjes die ontstaan omdat gebruikers sneller willen. We wijzen de weg naar vlotte loonadministratie. Sluit je aan, zodat je eveneens sneller kunt gaan. Met 24/7 inzicht via moderne salarissoftware. Welkom bij AvPS Loonadministratie Leek.

We wijzen de weg naar vlotte loonadministratie.

 

Jan Jan

Een offerte ontvangen?

Vraag hieronder gelijk een offerte aan voor het uitbesteden van de loonadministratie.

  • Velden met een * zijn verplicht.