Salarisadministratie in Friesland

Salarisadministratie in Friesland

Voor salarisadministratie in Friesland zit je goed bij hét Administratiekantoor voor Personeels- en Salarisadministratie: AvPS. Omdat AvPS vlotter werkt en loonsucces faciliteert. Wij zijn bovendien op de hoogte van de continu bewegende wet- en regelgeving rond loonadministratie.

Wijzigingen in die wet- en regelgeving gaan soms zo snel, dat organisaties fouten maken bij de loonadministratie. Of ze betalen bepaalde opleidingskosten, zodat de loonadministrateurs gediplomeerd zijn en blijven. Daardoor kan loonadministratie zomaar een kostbare aangelegenheid zijn.

Terecht vragen werkgevers zich af of dat makkelijker en goedkoper kan. Alleen al om de tijd en moeite die erin zit. Met onze salarisadministratie in Friesland is dat antwoord volmondig ja. Steek dus over naar AvPS, want zo verander je loonstress in loonsucces. Een offerte aanvragen kan altijd.

Loonadministratie uitbesteden

Loonadministratie uitbesteden loont. Allereerst bespaar je tijd en moeite. Ten tweede bespaar je op je eigen personeelskosten. Ten derde verzeker je jezelf van continuïteit in de loonadministratie, ook tijdens vakanties of ziektes. Tot slot krijg je toegang tot moderne salarissoftware en overzichten.

Daarnaast kan AvPS de salarisadministratie in Friesland geheel anoniem verzorgen. Om die reden nemen we bijvoorbeeld accountantskantoren en administratiekantoren aan. Zij kunnen vervolgens onder hun label loonadministratie aanbieden aan hun klanten. Zonder dat AvPS zichtbaar is.

Maar evengoed zijn ze zelf geholpen met ons loonpakket. Voor een relatief laag bedrag realiseert AvPS immers contiuniteit in de salarisadministratie. Daarmee is dit onderdeel van de administratieve verplichtingen voortaan goed geregeld. En dat voelt natuurlijk wel zo prettig.

Salarisadministratie in Friesland: de oplossing

AvPS biedt met professionele salarisadministratiesoftware de ideale oplossing voor salarisadministratie in Friesland. Ontvang exclusieve toegang tot een gemakkelijk online loonportaal. Draai eenvoudig dossiers uit als werkgever. En laat medewerkers net zo makkelijk hun eigen loonstroken inzien.

De digitale oplossing: volledig verzorgde salarisadministratie in Friesland. Van A tot Z en met de W van de wet. Loonadministratie op topniveau.

AvPS biedt met professionele salarisadministratiesoftware de ideale oplossing voor salarisadministratie in Friesland.

 

Jan Jan

Een offerte ontvangen?

Vraag hieronder gelijk een offerte aan voor het uitbesteden van de loonadministratie.

  • Velden met een * zijn verplicht.