Salarisadministratie te Tolbert

Salarisadministratie te Tolbert

Loonadministratiekantoor AvPS verzorgt de salarisadministratie te Tolbert. Als hét Administratiekantoor voor Personeels- en Salarisadministratie ondersteunen we organisaties in de regio. Het gaat hier vaak om accountantskantoren en administratiekantoren. Wij voeren onze diensten anoniem uit voor deze kantoren.

In de praktijk komt het veel voor dat kantoren gericht zijn op financiële administratie en/of debiteurenbeheer. De loonadministratie is dan bijvoorbeeld een geval apart, een zijtak waar weinig kennis aanwezig is. Daarom besteden kantoren die tak van ‘sport’ graag uit aan AvPS. Want AvPS werkt vlotter. Dit vanwege het feit dat salarisadministratie onze absolute core business is, altijd.

AvPS biedt moderne salarissoftware voor vloeiende, digitale loonadministratie. Hoe modern we dit vak ook insteken, onze waarden blijven als vanouds. Laagdrempeligheid door middel van korte lijnen en persoonlijk contact. Onze gediplomeerde loonadministrateurs zijn goed te bereiken. Zo heb je een fijn en vertrouwd adres voor de salariszaken. Je kunt een offerte aanvragen.

 Voordelen uitbesteden salarisadministratie

  • Salarisadministratie is allereerst ingewikkelder dan het lijkt. Wet- en regelgeving veranderen namelijk voortdurend en dat heeft gevolgen voor de salarisverwerking. Om die reden dienen medewerkers continu bijgespijkerd te worden over dit soort zaken. Dat kan soms best een tijdrovende en kostbare bezigheid zijn. Bespaar tijd, personeelsbezetting (fte) en dus geld.
  • Voor professionele salarisadministratie te Tolbert leiden wij ons personeel op. Ze volgen cursussen, congressen en online trainingen om op niveau te blijven.
  • Wanneer enkele eigen medewerkers je salarisadministratie doen, dreigen er problemen bij ziekte, zwangerschappen of vakanties. Dankzij een extern salarisadministratiekantoor als AvPS staan er altijd voldoende salarisadministrateurs tot je beschikking. Oftewel, je waarborgt de continuïteit van de lonen. Wel zo prettig, aangezien je daar geen gedoe mee wilt hebben.
  • Salarisadministratie uitbesteden is snel voordeliger dan eigen mensen op de loonlijst. Die financiële prikkel geeft regelmatig de doorslag bij onze aangesloten accountantskantoren en administratiekantoren. Reken maar dat dit soort kantoren kunnen rekenen. Het zegt alles dat ze rekenen op AvPS. Steek over.
  • Door middel van de salarissoftware heb je overzichtelijke, online werkgevers- en werknemersdossiers. Daardoor heb je elk moment toegang tot alle informatie die je nodig hebt.

 

 

Jan Jan

Een offerte ontvangen?

Vraag hieronder gelijk een offerte aan voor het uitbesteden van de loonadministratie.

  • Velden met een * zijn verplicht.